:

Majoitusta

Majoitus · majoitusta · Mikkeli

Hakuehdolla majoitusta löytyi yhteensä 11 yritystä.

Osuuskauppa Suur-Savo - Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli MIKKELI

MaRa ry:n jäsenS-ryhmän jäsen

Hotellipalveluita

Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa – keskellä kaupunkia, keskellä elämää. Hotellissa on 176 huonetta ja 2 ravintolaa, Fransmanni ja Bar 'n' Night Vaakuna. Hotellissa on myös 6 monipuolista kokoustilaa ja auditorio. Upealla saunaosastolla on poreallas sekä tarjolla hieronta- ja hoitopalveluita. Hotellin yhteydessä on maksullinen paikoitus. Maksu suoritetaan alueella oleviin automaatteihin saapuessa. Rautatieasemalle on vain 5 minuutin kävelymatka.

Palvelu:majoitus
Sijaintikunta:Mikkeli
 
 

Puuretki Oy ILOMANTSI

Matkailupalveluja, kalastusta, eräpalveluita

Tarjoamme täyden palvelun matkailupalveluita, jotka pitävät sisällään majoituksen (max. 19 henk.), ruoat, saunat, ohjelmaa ja monipuolisen luonnon. Lisäksi ohjatut luontoretket ja retkiuistelut. Järjestämme veneretkiä ryhmille toivomusten mukaan. Veneretket Koiterejärvelle ja Koitejoelle 14-paikkaisella veneellä. Majoitusta rantamökeissä.

Palvelu:Mökki majoitusta, Mikkeli
 
 

Lomakoti Mäntyniemi MIKKELI

Majoituspalveluja

Lomakoti Mäntyniemi Tarjoaa majoitusta ja juhlapalveluita Mikkelissä. Mäntyniemen tilat sijaitsevat luonnon keskellä Tarsalanjärven niemessä n.6km päässä Mikkelistä. Kodikkaat puutalot tarjoavat majoitustilaa yli 80:lle henkilölle. Idyllinen ympäristö tarjoaa monipuolisia kalastus-, ajanviete- ja harrastusmahdollisuuksia. Pyydä tarjous tilausravintola palveluista. Vuokraamme edullisesti majoitus-, ravintola-, sauna-, juhla-, kokous- ja koulutustiloja erilaisiin tilaisuuksiin.

Sijaintikunta:Mikkeli
 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Mikkelistä:

Tuotteet ja palvelut Mikkelistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Mikkelin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus