:

Julkisia palveluita

Julkiset palvelut · julkisia palveluita · julkisia palveluja · Mikkeli

Hakuehdolla julkisia palveluita löytyi yhteensä 197 yritystä. Tulokset 1—20:

Mikkelin seudun elinkeinoyhtiö MISET Oy MIKKELI

Julkisia palveluita, asiointia, neuvontaa

Mikkelin seudun elinkeinoyhtiö Miset Oy on Mikkelin seudun seitsemän kunnan (Mikkeli, Puumala, Ristiina, Pertunmaa, Kangasniemi, Hirvensalmi ja Mäntyharju) omistama seudullinen elinkeinoyhtiö.Palvelumme ja kehittämistyömme auttaa Mikkelin seudun yrityksiä parantamaan kilpailukykyään niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin markkinoilla. Tytäryhtiömme, teknologiakeskus Miktech Oy, on keskittynyt teknologiaosaamiseen ja siihen liittyvän liiketoiminnan kasvattamiseen.

Sijaintikunta:Mikkeli
 
 

Etelä-Savon poliisilaitos MIKKELI

Poliisilaitos, julkisia palveluita

Pääpoliisiasema sijaitsee Mikkelissä osoitteessa Hallituskatu 4, aivan torin tuntumassa. Pääpoliisiasemalle on keskitetty poliisipalveluiden ja lupapalveluiden lisäksi poliisilaitoksen hallinto ja johto. Lupapalveluiden asiakaspalvelu on avoinna arkipäivinä maanantaista perjantaihin kello 9.00-16.15. Mikkelin palvelupäivystys on avoinna arkisin 08.00-16.15. Palvelupäivystyksessä voi tehdä rikosilmoituksia ja asioida kiireettömissä asioissa poliisin kanssa. YLEINEN HÄTÄNUMERO ON 112 !

Sijaintikunta:Mikkeli
 
 

Mikkelin kaupunki - Tilahallinto MIKKELI

Julkisia palveluita

Tilahallintoyksikkö vastaa konsernin toimitilojen vuokraamisesta, tilahankkeiden toteutuksesta, tilojen hankkimisesta ja myynnistä, kiinteistöjen ylläpidosta ja puhtaudesta sekä kiinteistöjen omistamiseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.

Sijaintikunta:Mikkeli
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Mikkelistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Mikkelin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus