:

Juhlat

Juhlat · Mikkeli

Hakuehdolla juhlat löytyi yhteensä 5 yritystä.

Osuuskauppa Suur-Savo - Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli MIKKELI

MaRa ry:n jäsenS-ryhmän jäsen

Hotellipalveluita

Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa – keskellä kaupunkia, keskellä elämää. Hotellissa on 176 huonetta ja 2 ravintolaa, Fransmanni ja Bar 'n' Night Vaakuna. Hotellissa on myös 6 monipuolista kokoustilaa ja auditorio. Upealla saunaosastolla on poreallas sekä tarjolla hieronta- ja hoitopalveluita. Hotellin yhteydessä on maksullinen paikoitus. Maksu suoritetaan alueella oleviin automaatteihin saapuessa. Rautatieasemalle on vain 5 minuutin kävelymatka.

Palvelu:juhlat
Sijaintikunta:Mikkeli
 
 

Ravintola Sali & Keittiö MIKKELI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, ravintola

Tilausravintola, pitopalvelu ja cateringpalvelu Sali & Keittiö palvelee yli 100 v. vanhassa tunnelmallisessa talossa. Tähän perinteiseen miljööseen on rakennettu vanhan talon henkeä kunnioittaen ravintola, jossa on viihtyisät ja savuttomat juhlasalit 100 hengelle. Valmistamme ja toimitamme tasokkaita ruokia ja palveluja niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin: illalliset, merkkipäivät, häät, valmistujaisjuhlat, kokoukset, pikkujoulut, yritysten edustustilaisuudet.

Sijaintikunta:Mikkeli
Aihepiiri:juhlapalvelut
 
 

Lomakoti Mäntyniemi MIKKELI

Majoituspalveluja

Lomakoti Mäntyniemi Tarjoaa majoitusta ja juhlapalveluita Mikkelissä. Mäntyniemen tilat sijaitsevat luonnon keskellä Tarsalanjärven niemessä n.6km päässä Mikkelistä. Kodikkaat puutalot tarjoavat majoitustilaa yli 80:lle henkilölle. Idyllinen ympäristö tarjoaa monipuolisia kalastus-, ajanviete- ja harrastusmahdollisuuksia. Pyydä tarjous tilausravintola palveluista. Vuokraamme edullisesti majoitus-, ravintola-, sauna-, juhla-, kokous- ja koulutustiloja erilaisiin tilaisuuksiin.

Hakusana:juhlapalvelu
Sijaintikunta:Mikkeli
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Mikkelin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus